Herken jij je hierin?

Je piekert de hele dag door, je blijft maar malen, je hoofd krijgt geen rust en maakt overuren. Je lijf krijgt ook geen rust, want je neemt totaal geen tijd voor jezelf. Je blijft alle ballen maar in de lucht houden. De hele dag door ervaar je stress, onrust, angst en spanning in je lijf. Je hebt last van hyperventilatie en of paniekaanvallen. Je bent vermoeid, slaapt slecht en het liefst zou je ’s morgens meteen al op de bank gaan liggen met een dekentje.
Je geniet nergens meer van, je voelt je onzeker en je zelfvertrouwen heeft een behoorlijke opdonder gekregen. Je bent lusteloos, je zit totaal vast in je leven en je komt voor je gevoel op geen enkele manier meer vooruit.

Fysieke-, emotionele- en mentale klachten nemen steeds meer de overhand. Ook ervaar je steeds meer sociale- en werk gerelateerde problemen. Je hebt je huisarts bezocht en deze kan er geen onderliggende medische oorzaak aan koppelen.

Lijkt het alsof ik het over jou heb?

Contact opnemen kan best spannend zijn. Het stemmetje in je hoofd wat je tegenhoudt of de gedachten “ik kan het zelf ook best wel oplossen”.
Toch raad ik je aan contact met me op te nemen. De beste investering die je kunt doen, is investeren in jezelf. Wat als je de stap niet zet en op dezelfde manier doorgaat? Samen halen we het beste uit jezelf op een ontspannen en direct toepasbare manier. Coaching en begeleiding bij mij is nooit hetzelfde want een ieder is uniek.